Inschrijven

HBS-Artemis doet in 2019 mee met de verkiezing Shooter of the Year.

Om mee te doen met deze verkiezing zijn voor 2019 de volgende regels van kracht.

  • Als je mee wilt doen dan graag bij inschrijving je bondsnummer vermelden.
  • De baanindeling wordt gemaakt door het wedstrijdsecretariaat van HBS-Artemis. (maximaal 3 schutters van de zelfde vereniging)
  • Voor 2019 wordt de klasse TR toegevoegd.
  • Er zal dubbel geschreven moeten worden.

Winter 3D 2019  HBS-ARTEMIS TE LELYSTAD

Via het mailadres wedstrijdsecretariaat@hbs-artemis.nl kunt u zich inschrijven voor deelname aan onze Winter 3D 2019, welke wordt gehouden op zaterdag 19 en zondag 20 januari 2019. 

In de mail graag de volgende gegevens vermelden per persoon;

Naam schutter/schutster 

Vereniging

Leeftijd

Klasse (LB,HB,CU,CB,FSR,TR,BBR en BHR) 

Categorie (HS, HJ, DS, DJ of Asp)

Zaterdag of Zondag 

Op beide dagen begint de wedstrijd om 09.00 uur

Toelichting

Inschrijven

U kunt deelnemen aan de Winter 3D 2019 op zaterdag 19 januari 2019 of op zondag 20 januari 2019; deelname op beide dagen is helaas niet mogelijk. Een inschrijving is pas definitief als de betaling door ons is ontvangen en verwerkt. U dient uiterlijk 4 januari 2019 betaald te hebben, mocht de betaling niet zijn ontvangen dan behoudt de organisatie zich het recht voor om uw inschrijving te laten vervallen. 

 

De inschrijvingskosten voor de Winter 3D 2019 zijn als volgt: 

                                  1 Dag  

Senioren                  € 15,00  

Jeugd                       € 12,50  

Aspiranten               Gratis  

 

Betaling

Na inschrijving ontvangt u een e-mail ter bevestiging van uw voorlopige inschrijving. In deze email staan de bankgegevens, maar ook een betalingskenmerk. Voor de verdere verwerking van uw betaling is het van belang, dat u alleen het betalingskenmerk in de omschrijving van uw betaling noteert! Dus niet bijvoorbeeld ‘GD378S P. Jansen Winter 3D’, maar alleen ‘WD3D1’. Het onjuist invullen van het betalingskenmerk en/of het onjuiste bedrag leidt tot vertraging in de afhandeling van uw inschrijving, daar elke onjuiste betaling met de hand gecontroleerd dient te worden. Na verwerking van een correcte betaling ontvangt u een e-mail ter bevestiging van uw definitieve inschrijving. 

 

Vanaf twee weken voorafgaand aan de Winter 3D houden wij een bedrag van € 5,00 in voor reeds gemaakte kosten. Deze worden verrekend met het terug te storten inschrijfgeld per persoon. 

 

Betaling op de wedstrijddag zelf behoort tot de mogelijkheden, maar hiervoor geldt een toeslag van    € 2,50 per deelnemer. 

 

Voor de huishoudelijke regels en afspraken verwijs ik u naar onze website www HBS-Artemis.nl